Pieni parvekepuutarha osa 2

Pieni parvekepuutarha osa 2

Aurinko lämmittää
hellivät helmet hoitavat

   valkeat 
     päivänvarjot
          vuoron perään

aukeilevat 

Pieni parvekepuutarha osa 2

kun ujous katoaa näyttämöllä
kukistansa 
      riisuutuvat   
  
        venyttelevät 
tummuvat

kunnes punehtuvat


Pieni parvekepuutarha osa 2

taitavien 
keittäjien hoivissa
sopivasti 
       polttavat

varmasti olet 
    vesi kielellä
varmista 

vesilasi varalta


Pieni parvekepuutarha osa 2

hus ampiainen
älä satoani varasta-

tai pölytä sittenkin
kukkia vaan
niin marjani 
jatkavat kasvuaan


Pieni parvekepuutarha osa 2

Siemenet kylvettiin 4.4.20 ja ensimmäinen chilisato valmistui 16.9.20. 
Pienin pääsi suoraan pensaasta spagettikastikkeeseen. 
Loput laitettiin hyötykasvikuivuriin kahdeksaksi tunniksi. 
Saapa nähdä, miten kuivatun chilin käyttö ruoanvalmistuksessa sujuu. 
Kasvatusprosessi on joka tapauksessa ollut antoisa! 🌶🌶🌶

Kommentit

  1. Upeita kuvia ja mainioita juttuja!

    VastaaPoista
  2. Wau! Upeaa! Luomuksesi ovat upeita, jopa vatsanpohjasta kutkuttavia. Piti lukea runo kolmesti, viimeisellä kerralla tunsin jopa chilin hedelmäisem maun suussani :P

    VastaaPoista
  3. Minun kengässänikin hiersi jokin - se oli runon siemen! Siitä alkoi viljelyskausi joka vaati ravintoa ja rakkautta. Sanankorjuukausi saapui ja toi kirjallisuuspalkinnon josta en edes osannut uneksia. Terkut minulta, myös Mediapinnan kautta Suomi 100 - osallistujalta, Ruotsin länsirannikolta. Runosi ovat pehmeästi koskettavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja mukavasta palautteesta. Ja paljon onnea kirjallisuuspalkinnosta Suomi 100-kollegalle!

      Poista
  4. ei taida toimia tämä kommentointi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se toimii. Kommentit tulevat julkisiksi kunhan olen ne ensin vahvistanut ☺.

      Poista
  5. Taltutit polttavan chilin sanoillasi pehmeään muotoon.
    Ei kirpaise suloinen sanasalaatti suussani.
    Mutta lautaselleni en sitä huoli.
    Tämä muoto sopii minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Minäkin vasta opettelen chilin käyttöä. Kun sitä laittaa vain ripauksen, sopii melkein ruokaan kuin ruokaan. Luulen, että olen syönyt chiliä tietämättänikin monessa ravintola-annoksessa.

      Poista

Lähetä kommentti

Mahtavaa, kun kommentoit!