Rauha

RauhaHellästi sinua kosketan 
niin, ettet säikähdä,
silitän poskeasi ja odotan, 
että heräät kiirehtimättä
Ilman murhetta kasva ja 
opi ymmärtämään,
voit itse valita rauhan 
ja luottaa elämään


Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä koen erityistä kiitollisuutta hallituksemme rauhallisesta ja loogisesti etenevästä tiedotuksesta korona-epidemiasta ja myös sen kansalaisia kohtaan tuntemasta myötätunnosta ja huolehtimisesta. Kukaan ei vielä tiedä miltä tulevaisuus näyttää terveytemme ja taloutemme kannalta, mutta paniikki ei auta ketään. Jokainen voi valita rauhallisen suhtautumistavan ja kunnioituksen toisia kohtaan. Toivotan kaikille rauhaa ja jaksamista poikkeuksellisiin viikkoihin.

Kommentit

 1. Ollaan jo eletty hyvän aikaa koronan kanssa ja hyvin me ollaan pärjätty. Suomalainen on kuuliainen ja tekee niinkuin sanotaan. Lähti sotaan jättiläistä vastaan. Eheytti maan hartiapankin voimin. Ei nurissut.
  Kyllä minä luotan, että tämäkin homma hoidetaan kunnialla loppuun saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hyvin ollaan pärjätty. Olemme kansakuntana saaneet voimaa toisistamme ulkoisen uhan koittaessa ja yksilötasolla moni on ehkä onnistunut valitsemaan sisäisen rauhan, joka on auttanut osoittamaan solidaarisuutta muita kohtaan.

   Ei tämä kaikille ole helppoa ollut, varsinkaan niille, joita karanteeni on eniten koskettanut. Mutta kuten joka tuutista pauhaava uutisointi on kertonut, olemme selvinneet pienemmin kansallisin vahingoin kuin moni muu maailman kolkka.

   Poista
  2. Ja siitä voimme kiittää toinen toisiamme ja itseämme. Voimme myös olla ainakin pikkuisen ylpeitä toimistamme ja esimerkkinä muille ja auttaa toisia!

   Poista
  3. Niinpä ja toivoa, että toinen aalto on pikkuinen laine eikä tsunami.

   Poista

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että kommentoit!